+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Prompt

Mega Bite is gecertificeerd Qualified Reseller van het ERP Software programma Prompt. Dit pakket stelt u in staat de productiviteit van uw organisatie te verhogen door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van uw resources.

Binnen de AV-branche is Prompt op dit moment het meest gebruikte pakket: Mega Bite verbreedt de markt in snel tempo met Prompt. Ook andere takken (service management, gezondeidszorg) van dienstverlening vragen om software die bijdragen aan efficiëntieverbetering.

Een deel van onze acquisitie zal dan in de toekomst ook gericht zijn op bedrijven buiten de mediabranche. Daarnaast krijgt het buitenland meer aandacht. Door de unieke combinatie van kennis in ICT en audiovisuele technieken zijn wij in staat om totaaloplossingen te ontwerpen en te realiseren.

Onze activitieten hebben een innovatief karakter en nieuwe technieken zijn nooit een bedreiging; wij beschouwen ze als uitdaging. Mega Bite bv beschikt over eigen system engineers die ondersteuning leveren in het pre-sales en implementatie traject. Als expertise gewenst is op gebied van networking, kan Mega Bite ingeschakeld worden om een oplossing voor u te ontwerpen cq te realiseren.

De system engineers hebben ruime ervaring op het gebied van switches, routers, firewalls en netwerkprotocollen, maar ook op het gebied van netwerk besturingssystemen als Unix en Cisco IOS. Nameservers (DNS), webservers, intranetservers en e-mail servers behoren tot onze expertise. Ook bieden wij klanten webhosting en e-mail services.

Vanuit onze werkplaats zijn we in staat om volledige turn-key projecten te realiseren. Op deze wijze bent u verzekerd van een korte doorlooptijd van de roll-out van software en hardware. Prompt ERP Software is de management cockpit van uw organisatie.

De modulaire opbouw van het standaard software pakket biedt ruime mogelijkheden om het primaire proces op geavanceerde wijze te ondersteunen. Daarnaast is de software schaalbaar. De Corporate productenlijn is ontworpen voor het MKB en MKB+. Voor grote ondernemingen heeft Prompt de Enterprise versie welke gebaseerd is op een standaard Client/Server database.


E-Prompt

Prompt levert sinds 1996 ERP systemen die op gewone interne bedrijfsnetwerken functioneren. Vanuit de markt onstond de vraag om Prompt te kunnen gebruiken via internet browser software. De voordelen hiervan zijn dat er geen speciale client-software geïnstalleerd hoeft te worden en dat daardoor de bereikbaarheid aanzienlijk wordt vergroot. Om aan deze vraag te voldoen is er een pakket ontwikkeld dat in combinatie gebruik maakt van HTML, Javascript, PHP en Omnis code.
 

De belangrijkste toepassings-gebieden voor ePrompt zijn:
• Urenverwerking voor personeel
• Invoeren productietotalen, declaraties en andere actuals
• Inzage in plan-informatie voor planners en management
• Geauthoriseerden kunnen de planning op afstand aanpassen

Prompt klanten Prompt Weekrooster


PromptNet

De afgelopen decennia is Prompt ERP software het standaard planningspakket van de media-industrie in Nederland , zowel leverancier als opdrachtgever. Prompt is een ERP software oplossing van verkoop, inkoop, planning, archivering, facturering en wordt gezien als de leading software bij de diverse audiovisuele bedrijven. Vanuit Prompt kunnen alle relevante en gewenste gegevens moeiteloos geëxporteerd worden naar administratieve software zoals o.a. Unit 4, Grote Beer, Exact en Navision. Nu de verschillende disciplines (leveranciers en opdrachtgevers) van Prompt gebruik maken is koppeling tussen individuele bedrijven d.m.v. PromptNet mogelijk geworden.

Wilt u weten wat Prompt voor uw organisatie kan betekenen? Wij geven u graag een vrijblijvende demonstratie toegespitst op uw organisatie. Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website www.promptsoftware.nl, of stuur uw mail naar sales@megabite.nl