+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Functionaliteiten Mega Mailing

Meer dan 50 templates beschikbaar

Email Templates

Wanneer u aan de slag gaat met Mega Mailing dan staan er direct 50 standaard templates voor u klaar. Deze kunt u zelf aanpassen naar uw eigen wensen, maar u kunt ook door ons een template op maat laten bouwen, dus in uw huisstijl.


Gebruik uw eigen templates
Ook uw eigen bestaande emailtemplates kunt u eenvoudig uploaden van uw computer of importeren uit een webpagina.


Zichtbaar in alle emailprogramma's
Onze templates zijn er op getest dat ze in alle populaire e-mail programma's (Yahoo, Hotmail, Gmail en Outlook) hetzelfde eruit zien. Uw contacten zien uw mailing zoals u het bedoelt heeft.


Handige Nieuwsbrief editor
Ontwerp uw eigen nieuwsbrief met onze handig nieuwsbrief editor. Bewerk zelf uw afbeeldingen en teksten. Plaats links die verwijzen naar uw website of online PDF bestanden.


Testmailing verzenden
Bent u benieuwd hoe uw nieuwsbrief bij de klant aankomt? Verstuur een testmail naar uw eigen emailadres met onze preview verzendfunctie.


Beeldbank voor al uw afbeeldingen
In de ingebouwde beeldbank van Mega Mailing kunt eenvoudig uw nieuwsbrief afbeeldingen ordenen op datum en grootte.


Email Personalisatie
Personaliseer uw email met slechts 2 klikken door gebruik te maken van de 'extra velden' zoals Voornaam, leeftijd, of bedrijfsnaam. Het werkt precies hetzelfde als Mailmerge in Microsoft Word!
Online RSS webarchief
Wanneer uw klanten geen html-nieuwsbrieven kunnen ontvangen kunt u ze verwijzen naar een online RSS webarchief.


Anchor Links
Door een Anchor link te plaatsen in uw nieuwsbrief kunt u verwijzen naar een specifieke deel of kopje van uw nieuwbrieftekst.
E-mail Campagne Functies

Uitschrijflink plaatsen

In de nieuwsbrieven van Mega Mailing is het eenvoudig om een uitschrijflink te plaatsen. De contacten die zich uitschrijven worden automatisch verwerkt in uw mailinglijst en ontvangen vanaf dan geen mail meer.

Uitschrijven

Campagne Optimalisatie Tips
Vlak onder het menu verschijnen random tips hoe u uw nieuwsbrief campagne kunt optimaliseren. Erg handig!

Automatische bounceverwerking
Emailadressen die niet bestaan (bounce) worden na verzending automatisch verwijderd uit uw mailinglijsten.


U kunt de lijst met bounced e-mail adressen exporteren om te zien of het een soft- (bijv. Mailbox zit vol) of hardbounce (E-mailadres bestaat niet) is geweest.

Ingebouwde spamcheck

Spam Filter
Onze ingebouwde spamcheck geeft u een indicatie welke woorden als spam worden gezien. Vervolgens kunt u zelf de woorden aanpassen of verwijderen voordat u de mailing daadwerkelijk verstuurd.

Tell-A-Friend link
Geef u ontvangers de mogelijkheid om de nieuwsbrief door te sturen naar een vriend. In uw statistieken kunt u later terugzien naar wie de nieuwsbrief is doorgestuurd en of de ontvanger zich ook heeft ingeschreven.

Vertel een vriend
 

Geen dubbele emailadressen.
U hoeft zich geen zorgen te maken over E-mailadressen die meerdere malen in uw mailinglijst voorkomen. Mega Mailing garandeert u dat er nooit een emailadres twee keer voorkomt in dezelfde mailinglijst.

Verzendtijd Inplannen
Gaat u een week op vakantie? Of bent u morgen niet op kantoor? Geen probleem. U bepaalt zelf op welke datum en tijdstip u uw nieuwsbrieven verstuurd.

Verstuur naar meerdere lijst in één keer
Verzend uw nieuwsbrief in één keer naar meerdere lijsten. Dubbele emailadressen worden automatisch eruit gehaald voor verzending.

Automatische Inbox Preview
De Mega Mailing Inbox Preview tool laat u voor verzending zien hoe de e-mail er in bijvoorbeeld Yahoo, Gmail of Hotmail uit zal zien.

Inbox


HTML of Tekstmail
Verstuur een HTML nieuwsbrief (met afbeeldingen) of een mailing met alleen tekst.


CAPTCHA Formulier Ondersteuning
U kunt uw websiteformulieren beveiligen d.m.v. een CAPTCHA code. Dit om te voorkomen dat uw formulier wordt ge-SPAMed door webrobots.Gevorderde Email Marketing Functies

Split Testing
Een splittest geeft u de mogelijkheid om verschillende versies van een nieuwsbrief te versturen en na afloop te zien welke het best gepresteerd heeft.

Voorbeeld: U verstuurt twee dezelfde nieuwsbrieven, met een andere onderwerpregel naar 10% van uw contacten. Het systeem verdeelt beide nieuwsbrieven over die 10% en onderzoekt na afloop welke van de twee het beste geopend is. De best presterende nieuwsbrief wordt naar vervolgens naar de overige 90% verstuurd.

Triggers
Zet uw follow up mails in de autopiloot met Triggers. Verzend een verjaardagskaart naar uw klanten of verstuur geheel automatisch een opvolgmail als iemand op een link gedrukt heeft.

Met Triggers kunt u:

  • Automatisch mailen op basis van datum (bijvoorbeeld verjaardag of beurs)
  • Op basis van doorklik contactpersonen aan een andere mailinglijst toevoegen.
  • Toevoegen of verwijderen van een contactpersoon op een lijst met een uitvoer datum in de toekomst.
  •  

Automatische Logboek
Wanneer een contactpersoon een nieuwsbrief of een autoresponder ontvangt, opent of doorklikt, wordt deze actie automatisch opgeslagen en toegevoegd aan het profiel van het contactpersoon.

Door het analyseren van de geschiedenis heeft u een goed inzicht in het gedrag van uw contactpersoon.


Automatisch Antwoorden
 

Notities maken

Notitie's Maken

U kunt in het logboek ook zelf notities maken, zoals gevoerde telefoongesprekken of eventuele vragen en klachten van een van uw contactpersonen.

U kunt zelfs uw data koppelen aan Google Calender.

Google Calendar Integratie
Mega Mailing ondersteunt de Google Calendar. U kunt gemakkelijk herinneringen toevoegen door op het “Toevoegen aan Google Calendar” icon te klikken.


Google Analytics
Mega Mailing heeft een functie gekoppeld aan Google Analytics waarmee u precies kunt tracken wat nieuwsbrieflezers op uw website doen. Denk hierbij aan de duur van hun bezoek, waar ze vandaan komen en of ze bijvoorbeeld iets besteld hebben.
Werkt u nog niet met Google Analytics? Dan kunt u uw website hier gratis aanmelden! Implementeer het stukje javascript in uw website zodat u vervolgens de Google Analytics functie in Mega Mailing kunt gebruiken.


Creëer Meerdere Autoresponders
Bespaar tijd en energie met autoresponders. Zet uw campagne klaar en verstuur automatisch een nieuwsbericht naar degene die zich heeft ingeschreven op uw mailing lijst. Verstuur bijvoorbeeld automatisch een routebeschrijving wanneer iemand zich heeft ingeschreven voor een seminar.

AutorespondersStatistieken & Rapportage

Openings Statistieken
Meten is weten. Vanuit het Statistieken Tabblad kunt u exact zien en volgen hoeveel emails zijn geopend en wanneer.

De statistieken kunt u terugzien van de afgelopen 7 dagen, 30 dagen, laatste jaar of een zelf gekozen tijdsspan.

Alle statistieken zijn weergegeven in duidelijke staaf- en circeldiagrammen. Ook kunt u deze printen of exporteren naar een Excel-bestand.

Link statistieken
Van iedere verstuurde nieuwsbrief kunt precies zien hoevaak er op een bepaalde link geklikt is. Dit geeft u een geweldig inzicht in de interesses van uw nieuwsbrief ontvangers.


Google Analytics
De nieuwsbrieven van Mega Mailing zijn volledig te koppelen met uw Google Analytics programma. U kunt nu precies zien hoeveel bezoekers op uw website afkomstig zijn van een verstuurde nieuwsbrief.

Statistieken Beheren met Google Analytics


Bounce Statistieken
Bounces worden automatisch verwerkt in uw statistieken. U kunt nu precies zijn welke emailadressen geweigerd zijn en wat daar de reden van is.

Bounce Statistieken


Uitschrijf Statistieken
In de uitschrijfstatistieken krijgt u een overzicht van alle contacten die zich hebben uitgeschreven op uw mailinglijst.

Uitschrijf Statistieken


Tell-A-Friend Statistieken
Bekijk wie uw nieuwsbrief heeft doorgestuurd en zie vervolgens of de ontvanger zich heeft ingeschreven op uw mailinglijst.Contactbeheer

Klanten Management
Omdat Mega Mailing automatisch de opt-ins, uitschrijvingen en bounce emails verwerkt bent u er altijd zeker van dat u voldoet aan de SPAM-wetgeving.


Importeren en Exporteren Contacten
U wilt u klantenbestand via een Excel-sheet in een keer importeren in Mega Mailing? Geen probleem. Het is zelfs mogelijk om een backup te maken door uw gegevens te exporteren.


Webformulieren
Maak eenvoudig een inschrijfformulier aan om op uw website te 'plakken'. Alle nieuwsbriefinschrijvers worden direct in uw Mega Mailing contactenlijst verwerkt.


Onbeperkte Extra Velden
U bepaalt zelf welke informatie u van uw contacten wilt opslaan. Maak zoveel extra velden aan als u wilt (woonplaats, interesses, naam, telefoonnummer, etc.)

Deze velden kunt u vervolgens gebruiken om uw nieuwsbrief te personaliseren.


Onbeperkt Extra Velden


Mailinglijsten
Met Mega Mailing kunt u zoveel mogelijk mailinglijsten maken als u wilt. Maak bijvoorbeeld een aparte lijst voor uw nieuwbrieflezers en ander voor uw zakelijke contacten.

Mailinglijsten


Dubbele Opt-In
Iedereen die zich inschrijft voor uw mailinglijsten krijgt een bevestigings mail, waarin zij zelf toestemming kunnen geven op het ontvangen van de nieuwsbrief. Per 1 oktober 2009 is dit wettelijk verplicht.


Gegevens Wijzigen-link
Voeg een wijzigingslink toe aan uw nieuwsbrieven. Uw contacten kunnen te allen tijde zelf hun details, zoals adres en telefoonnummer veranderen.


Verwijderen van Contacten
U kunt gemakkelijk mensen uit uw lijst verwijderen. U zoekt bijvoorbeeld op naam of e-mailadres of u importeert een lijst met adressen wanneer het meerdere contacten zijn die u wilt verwijderen.

Deze contacten kunt u permanent verwijderen of u markeert ze als uitgeschreven zodat zij geen nieuwsbrieven meer van u ontvangen.


Één Klik Uitschrijflink
Door het toevoegen van een uitschrijflink in uw nieuwsbrief kunnen contactpersonen zich met één druk op de knop uitschrijven.


Segmentlijsten
Verstuur uw nieuwsbrieven doelgroepgericht door segmentlijsten aan te maken. Maak bijvoorbeeld een selectie waarbij u alleen heren 55+ uit Duitsland een mailing stuurt.

Segmentlijsten


Geweigerde emaillijst
De ingebouwde 'blacklist' zorgt er voor dat contactpersonen die geen mail willen of mogen ontvangen deze ook niet zullen krijgen.


Uw contactpersonen in een overzicht
Door een selectie te maken kiest u zelf welke contactpersonen u wilt zien. Maak bijvoorbeeld een selectie van alle heren uit Alkmaar die op een specifieke link in een nieuwbrief hebben geklikt.

Uw contactpersonen in een overzicht
CAN-Spam Compliance Functies

Uitschrijflink
De contacten die zich uitschrijven worden automatisch verwerkt en verwijderd uit uw contactlijsten.

Automatische Bounceverwerking
Emailadressen die niet bestaan (bounce) worden na verzending automatisch verwijderd uit uw mailinglijsten.

U kunt de lijst met bounced e-mail adressen exporteren om de details te bekijken.

Contactgegevens
Mega Mailing maakt het mogelijk om uw bedrijfsgegevens in de footer van elke mail te verwerken. Hierdoor heeft uw contact altijd direct door van wie de mail afkomstig is.

"Geweigerde Email" Lijst
De ingebouwde "Geweigerde Email" tool zorgt er voor dat contacten die geen mail willen of mogen ontvangen deze ook niet zullen krijgen.

Dubbele Opt-In Bevestiging
Stuur na inschrijving direct een bevestigingsmail naar het betreffende E-mailadres van de contactpersoon. Zo zorgt u ervoor dat uw contactpersoon toestemming geeft om nieuwsbrieven van u te ontvangen. Zo voldoet u tevens aan de SPAM-wetgeving.

Dubbele Opt-In Bevesteging