+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Glasvezelverbindingen

 

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals Internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

 

      

Onbeperkte bandbreedte
Met glasvezel, de drager van de toekomst, heeft u de beschik- king over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snel- heden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s mogelijk. Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

Hoge up- en downloadsnelheid
Veel grote databestanden verzenden/ontvangen? Met glasvezel kan dit binnen enkele seconden. Groot voordeel van glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk is. Dit betekent dat u door de hoge uploadsnelheid veel voordeel haalt uit het verzenden van grote bestanden of het kijken naar hoge resolutie videobeelden.

Slechts ?�?�n verbinding nodig
Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP – dit is slechts een greep uit de vele toepassingen die glasvezel mogelijk maakt. Om al deze toepassingen optimaal te kunnen gebruiken heeft u voldoende bandbreedte nodig. Met glasvezel is deze bandbreedte onbeperkt. Groot voordeel van glasvezel is dat u al uw diensten over ?�?�n verbinding kunt laten lopen. Heeft u extra bandbreedte nodig? Dan stellen wij deze voor u beschikbaar over dezelfde verbinding.

Kwaliteit & veiligheid
Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreedt zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

Ondernemen is vooruitzien
Nederland is aan het verglazen. Het glasvezelnetwerk breidt zich uit en is de drager van de toekomst. KPN heeft door bun- deling van gezamenlijke ondernemersbehoeften een groot gedeelte van zakelijk Nederland al voorzien van glasvezel op bedrijventerreinen. Dit noemt men FTTO: Fiber To The Office. Op deze bedrijventerreinen hanteert KPN scherpe tarieven. KPN zorgt hierbij voor de aanleg en het beheer van het glasve- zelnetwerk, waarbij u verzekerd bent van een kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk met razendsnelle verbindingen. Mega Bite zorgt voor de diensten.

 


Zakelijke glasvezel van KPN biedt een toekomstvaste aansluiting met snelheden tot 100 Mbit/s. Het betrouwbare KPN glasvezel- netwerk is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over lange afstanden te transporteren zonder kwaliteitsverlies en heeft een beschikbaarheid van 99.9%. Bij glasvezel kunnen doorgaans alle diensten via ?�?�n verbinding worden geleverd. U bepaalt zelf welke diensten u daarbij wilt afnemen. Hierdoor houdt u uw kosten relatief laag.

KPN biedt twee varianten glasvezelverbinding aan. Fiber To The Office is alleen leverbaar op door de KPN vastgestelde bedrijventerreinen. Door de gezamenlijke ontsluiting van meer- dere bedrijven op het glasvezelnetwerk is dit prijstechnisch een aantrekkelijke optie.


Wanneer uw bedrijf niet is gevestigd op een door de KPN vast- gesteld bedrijventerrein, maar er wel glasvezelverbinding mogelijk is op uw klantlocatie, komt u in aanmerking voor WEAS (Wholesale Ethernet Access Services). De prijzen voor WEAS zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand van glasvezelcentrale naar uw locatie.

 

 

Eurofiber is een onafhankelijke, gespecialiseerde leverancier van op glasvezel gebaseerde verbindingen.

Zakelijke glasvezel van Eurofiber biedt een toekomstvaste aansluiting met snelheden vanaf 10 Mbit/s tot 100 Mbit/s. Heeft u meer capaciteit nodig dan is het mogelijk deze eenvoudig uit te breiden. Het betrouwbare Eurofiber glasvezelnetwerk is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over lange afstanden te transporteren zonder kwaliteitsverlies en heeft een beschikbaarheid van 99.9%. Bij glasvezel kunnen doorgaans alle diensten via ?�?�n verbinding worden geleverd. U bepaalt zelf welke diensten u daarbij wilt afnemen. Hierdoor houdt u uw kosten relatief laag.

Eurofiber biedt de volgende glasvezelverbindingen aan:
Ook overstappen naar glasvezel?
Wilt u ook weten of glasvezel op uw locatie beschikbaar is? Neem contact op met onze Sales afdeling via
035 - 711 0876 of mail naar info@megabite.nl. Wij bespreken graag met u alle mogelijkjheden en voordelen.