+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Google Adwords

Lukt het niet met het hoog scoren in de zoekresultaten van Google, of heeft u helemaal geen zin en / of tijd om je te verdiepen in "Zoekmachine Optimalisatie" ? Dan is Google Adwords wel wat voor jullie bedrijf.

Google Adwords is het online advertentie programma van Google, je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google, hierbij komt uw bedrijf boven de normale zoekresultaten te staan. Een voorbeeld van betaalde zoekresultaten ziet u in onderstaande afbeelding:


Betalen per klik
Bij Google Adwords betaal je per klik op je  advertentie, Iemand zoekt via Google op een bepaalde zoekterm, en vervolgens komt uw  advertentie aan de bovenkant of aan de rechterkant van de zoekresultaten te staan. Deze klik verschilt in kosten afhankelijk van de populariteit van het zoekwoord waarop de advertentie gevonden moet worden.

Zelf doen of uitbesteden?
Op de website van Google AdWords vindt u uitgebreide uitleg en ondersteuning met betrekking tot het opzetten van uw eigen advertentiecampagne. Het opzetten van een goede campagne is echter een activiteit waarin u veel tijd zult moeten steken en die doorlopend onderhoud behoeft. U kunt het opzetten en onderhouden van een campagne ook daarom ook uitbesteden, Mega Bite heeft zeer ruime ervaring in het opzetten en onderhouden van dit soort reclame campagnes, neemt u daarvoor contact met ons op, door naar de contact pagina te gaan.