+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Mega Mailing

Voordelen
Mega Mailing is een krachtige en flexibele alles-in-1 oplossing voor uw e-mail marketing. Mega Mailing is door zijn eenmalige aanschafprijs qua kosten geheel transparant. Maar Mega Mailing biedt nog meer voordelen:

Personaliseer het contact met uw klanten.
Het is vele malen bewezen dat ontvangers beter reageren op gepersonaliseerde e-mails. Wanneer u hen bij de voornaam aanspreekt ziet u een significante verhoging van het openingspercentage en het aantal kliks op links in uw mailing. Maar met Mega Mailing kunt u nog veel meer personaliseren: u kunt de database voorzien van verschillende extra velden als voornaam, achternaam, leeftijd, geslacht, adres, salaris, schoenmaat – wat u maar wilt eigenlijk. U kunt al deze velden weer gebruiken in de e-mails die u naar uw klanten verstuurd.

Bereik uw klanten met verschillende typen e-mails.
Nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen, follow-up emails, leden notificaties, verjaardagsmails, onderhouds notificaties, uitnodigingen,… alles kunt u via Mega Mailing naar uw klant versturen!Verhoog uw sales en omzetcijfers.
Verkoopt u een dienst of product via uw website? Dan kunt u met Mega Mailing heel eenvoudig autoresponders naar uw potentiele klanten sturen nadat zij zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. U kunt ze e-mails sturen met daarin een link naar een gratis Whitepaper of een brochure, prospect of een aantal goede tips. Zelfs aanbiedingen of speciale content alleen voor nieuwsbrief-ontvangers kunnen goed werken!

Creëer een vertrouwensband met uw contactpersonen.
Eén van de belangrijkste stappen in het aankoopproces is het opbouwen van vertrouwen bij uw websitebezoekers. Door uw bezoekers wekelijks of maandelijks (in ieder geval frequent genoeg en op een vast tijdstip) een nieuwsbrief te sturen gaan zij u zien als een betrouwbare bron van informatie en hierdoor zal het vertrouwen in uw bedrijf toenemen.

Beheer een ongelimiteerd aantal contactpersonen en mailinglijsten.
Maak tientallen of zelfs honderden verschillende mailinglijsten aan met daarin vele duizenden contactpersonen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Contactpersonen kunt u eenvoudig importeren via Excel-bestanden (opslaan als .CSV) maar bezoekers kunnen zichzelf ook automatisch inschrijven op uw mailinglijst(en) via de webformulieren die u kunt aanmaken via de wizard in Mega Mailing.Mega Mailing voldoet aan alle wettelijke eisen.
Aan alles is gedacht om aan de steeds strenger wordende eisen voor e-mail marketing te voldoen: double opt-inn confirmatie e-mails, 1-klik uitschrijf links en zwarte lijsten voor contactpersonen (of hele bedrijven) die op geen enkele maillijst in uw systeem meer willen voorkomen.

Ontdek meer functionaliteiten in onze Mega Mailing.

Wij zijn er om u te helpen!
Indien er een functionaliteit niet bij staat is de kans groot dat deze wel in Mega Mailing staat! Neem gerust contact op en wij laten u zien hoe het complete programma werkt.