+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Nieuw of liever refurbished hardware?

Mega Bite levert niet alleen de allernieuwste modellen van bijna alle merken, maar wij adviseren u ook om voorlaatste modellen aan te schaffen. Dat is voordeliger in de aanschaf én het beheer en ruim 6.500 organisaties hebben dat inmiddels al ondervonden. Op deze manier is het ook mogelijk om uw infrastructuur te standaardiseren, zodat alle collega's dezelfde type computer of laptop gebruiken. Dit zorgt natuurlijk voor een veel efficiënter beheer.  IT-onderzoeksbureau Gartner heeft onderzocht dat dit tot 42% op uw IT-kosten kan besparen.

Bij Mega Bite heeft u de keuze uit de allernieuwste, nieuw voorlaatste, renew én refurbished desktop computers. De desktop computer is de meestgebruikte variant als het aankomt op werkplekautomatisering. Binnen het segment computers heeft u de keus uit Small Form Factor (SFF), Micro Tower (MT) en Ultra Slim Desktops (USDT) van verschillende merken zoals HP, Lenovo, Dell en Apple.

Approved Selection

Met onze Approved Selection hardware kunt u een goedkoop alternatief bieden, zonder aan kwaliteit in te leveren.
Approved Selection is kort gebruikte hardware van o.a. HP en Dell , gecheckt op 17 kritische punten en heeft standaard 1 jaar garantie (uit te breiden naar 5 jaar).

De zekerheid van Approved Selection betekent voor u:

  • Volledig technisch gecheckt
  • Volledig stofvrij gemaakt
  • Verouderde en/of versleten onderdelen zijn vervangen
  • Volledige datawipe van de harde schijf
  • Buitenkant van de hardware is schoon gemaakt en goedgekeurd
  • Zorgvuldig verpakt en verzonden


Alleen het beste!
Alleen als refurbished PC's, notebooks, workstations, TFT-monitoren en thin clients aan al onze punten voldoen, wordt bestempeld met het kwaliteitskeurmerk 'Approved Selection'. De garantieperiode is standaard 1 jaar en is uit te breiden naar 5 jaar.

Microsoft Authorised
Natuurlijk is al ons geleverde hardware Microsoft Authorised Refurbished. Hierdoor bent
u bij Approved Selection hardware verzekerd van 100% legitieme Microsoft software.

Approved Selection hardware kan standaard geleverd worden met een Microsoft Authorised Refurbisher-licentie. Approved Selection PC's en notebooks zijn leverbaar met Windows 7 Professional. Ook onze refurbished servers zijn beschikbaar met officiële MAR Windows Server 2003 R2 software.