+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Office 2010

Office2010
Op kantoor, thuis of onderweg: u bent altijd in beweging. Microsoft® Office biedt slimme, simpele hulpmiddelen die u tijd besparen en u intuïtiever laten werken. Nu kunt u contact maken met anderen, ideeën formuleren, problemen oplossen en fantastische resultaten boeken, waar u ook bent.


Voordelen
U moet uw ideeën met anderen kunnen delen. En uw ideeën moeten anderen kunnen overtuigen. Office biedt de beste productiviteitservaring, op de pc, de telefoon als de browser*. Zo kunt u de ideeën die u bedenkt omvormen tot een zakelijke realiteit.

Doelgroep

Ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf die de aanschaf van of upgrade naar een nieuw productiviteitspakket overwegen. Deze doelgroep is zeer divers. De technische behoeften, geavanceerdheid en toepassingspercentages van de bedrijven lopen uiteen. Deze bedrijven hebben de hulp van hun IT-leveranciers hard nodig voor informatie over de laatste technologieën en de manier waarop deze in hun onderneming gebruikt kunnen worden.

Uitdagingen
 • Veel klanten gebruiken nog steeds Office 2003 of eerdere versies van Office en vinden misschien dat deze ‘goed genoeg’ zijn voor wat ze nodig hebben.
 • In het huidige economisch klimaat, met krimpende IT-budgetten en een grotere vraag naar oplossingen die op korte termijn rendement opleveren, zijn klanten geneigd om kritisch naar hun uitgaven te kijken.
 • Er komen steeds meer goedkope alternatieven voor Office op de markt, maar de functionaliteit van deze producten is zo beperkt dat het maar de vraag is of de lage aanschafkosten de verminderde productiviteit rechtvaardigen, om maar niet te spreken over de ondersteuning en integratiemogelijkheden van deze producten.


Alle Office suites
Office is is en veel verschillende smaken. Bekijk HIER alle verschillen tussen de Office 2010-suites.FAQ
Wat zijn de systeemvereisten?
 • Processor: 500 MHz; 1 GHz vereist voor Outlook 2010 met Business Contact Manager
 • Geheugen: 256 MB RAM; 512 MB aanbevolen voor grafische functies, Direct zoeken, Outlook 2010 met Business Contact Manager en bepaalde geavanceerde functies
 • Harde schijf: 3,5 GB beschikbare schijfruimte
 • Monitor: een resolutie van 1024 x 768 of hoger
 • Besturingssysteem: Windows XP met Service Pack (SP) 3 (alleen 32-bits besturingssysteem) of het besturingssysteem Windows Vista® met SP1, Windows 7, het besturingssysteem Windows Server® 2003 R2 met Microsoft XML Core Services 6.0, Windows Server 2008 of een recenter 32-bits of 64-bits besturingssysteem
 • Grafische kaart: voor grafische hardwareversnelling is een grafische kaart met 64 MB of meer geheugen vereist, die geschikt is voor Microsoft DirectX® 9.0c
 • Internet: Windows Internet Explorer 7.0 of hoger, alleen de 32-bits browser. Voor internetfuncties is een internetverbinding nodig
 • Windows Live ID: Voor bepaalde functies is een Windows Live ID vereist

Wat is een Product Key Card (PKC) en wat kan ik ermee doen?
 • OEM-fabrikanten installeren vooraf het Office-image op nieuwe pc’s. Dit image kan ontgrendeld en geactiveerd worden met een Product Key Card. Staat het Office-image niet op de pc’s, dan is de Office 2010 software te downloaden via www.office.com/downloadoffice
 • PKC’s komen in de plaats van de Medialess License Kits (MLK’s) van Microsoft Office 2007.

Wat zijn Office Web Apps?
Office Web Apps zijn de online aanvulling van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Hiermee hebben gebruikers vanaf bijna elke locatie en verschillende apparaten toegang tot documenten van Microsoft Office om deze tot op een bepaalde hoogte te bewerken of te delen.
 • Zakelijke gebruikers van Office 2010 met een Volume Licentie mogen Office Web Apps lokaal uitvoeren op eenserver met Microsoft SharePoint Foundation 2010 of Microsoft SharePoint Server 2010.
 • Voor consumenten is Office Web Apps beschikbaar via Windows Live als gratis service met advertenties.

Office suites

Bekijk HIER alle verschillen tussen de Office 2010-suites.