+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Vacature helpdeskmedewerker

De functie
Op onze ICT-afdeling is plek voor een helpdeskmedewerker die zowel 1e lijns als 2e lijns support kan geven. In deze functie ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij support verleend wordt via ons ticket systeem als ook telefonisch. Wanneer de case niet vanaf afstand opgelost kan worden, verleen je ook je diensten bij de klant op locatie.

Problemen kunnen zich voordoen op zowel gebruikersniveau als op netwerkniveau. In deze functie draag je dan ook zorg voor de performance en het beheer van de infrastructuur bij onze klanten, bestaande uit (de)centrale hardware, besturings- en communicatiesystemen, databases en randapparatuur.


Het profiel
Je bent een enthousiast en stressbestendig persoon, waarbij je naast een gezonde dosis humor ook uitstekende communicatieve vaardigheben hebt, waarmee je onze klant op een vrolijke en doeltreffende manier kan helpen.

Je werkt vanuit ons kantoor in Soest en, als de situatie daar aanleiding toe geeft, op locatie van de klant. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (technische) informatica of een afgeronde relevante technische opleiding. Je bent inmiddels gestart met de opleiding MCSA diploma of bereid deze opleiding te volgen. Enige werkervaring in onze branche is een pré, maar niet noodzakelijk.


Het aanbod
Werken bij Mega Bite geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd. Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeisdoelstelling van ons bedrijf.
We kennen zeker geen Amerikaanse up-or-out cultuur en je wordt niet afgerekend op het behalen van je targets. We zijn een hecht bedrijf en werken in een intensief teamverband.


Type contract
Vast dienstverband, 32 - 40 uur


De procedure
Voor nadere informatie kun je je richten tot Arnold Verwoerd,  bereikbaar op telefoonnummer 035-7110876. Je sollicitatie stuur je per e-mail naar averwoerd@megabite.nl, met als onderwerp "Sollicitatie".