+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Vacature medewerker debiteuren administratie

De functieてョてョ
Ter ondersteuning van onze debiteuren administratie zijn wij op zoek naar een secuur persoon met kennis van Exact Globe.
  • Je beheert de toegewezen debiteurenportefeuille m.b.v. Exact;
  • Je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met onze klanten;
  • Je draagt zorg voor het debiteurenbeleid, waarbij risico’s beheersbaar blijven en betalingstermijnen tot een aanvaardbaar niveau worden beperkt;
  • Je onderhoudt contacten met de kredietverzekeraar en incasso bureau;
  • Je bewaakt de interne urenverantwoording m.b.t. lopende projecten en onze SLA-overeenkomsten.

Het profielてョてョ
Je hebt kennis van Exact Globe en kan secuur werken. Je hebt prima communicatieve eigenschappen, beheerst uitstekend Nederlands en bij voorkeur ook Engels, kunt goed zelfstandig en met anderen werken.

Het aanbodてョてョ
Werken bij Mega Bite geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd. Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeisdoelstelling van ons bedrijf.
We kennen zeker geen Amerikaanse up-or-out cultuur en je wordt niet afgerekend op het behalen van je targets. We zijn een hecht bedrijf en werken in een intensief teamverband.

Type contract
Vast dienstverband, 8 - 16 uur

De procedure
Voor nadere informatie kun je je richten tot Arnold Verwoerd,  bereikbaar op telefoonnummer 0900-MEGABITE. てョJe sollicitatie stuur je per e-mail naar averwoerd@megabite.nl, met als onderwerp "Sollicitatie medewerker debiteurenadministratie".