+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Vacature Microsoft Small Business Specialist

De functie:
Voor onze ICT-afdeling zijn we op zoek naar een gedreven nieuwe collega met verstand van Windows netwerken, welke samen met ons wilt werken aan de verdere uitbreiding van ons bedrijf. In deze functie draag je zorg voor de performance en het beheer van de infrastructuur bij onze klanten, bestaande uit (de)centrale hardware, besturings- en communicatiesystemen, databases en randapparatuur.

Het profiel:
Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling, waarbij je je niet snel uit het veld laat slaan. Je werkt vanuit ons kantoor in Soest en, als de situatie daar aanleiding toe geeft, op locatie van de klant. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (technische) informatica of een afgeronde relevante technische opleiding. Je bent inmiddels gestart met de opleiding MCSA diploma of bereid deze opleiding te volgen. Enige werkervaring in onze branche is een pré, maar niet noodzakelijk.

Het aanbod:
Werken bij Mega Bite geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd. Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeisdoelstelling van ons bedrijf.
We kennen zeker geen Amerikaanse up-or-out cultuur en je wordt niet afgerekend op het behalen van je targets. We zijn een hecht bedrijf en werken in een intensief teamverband.

Type contract
Vast dienstverband, 32 - 40 uur

De procedure
Voor nadere informatie kun je je richten tot Arnold Verwoerd,  bereikbaar op telefoonnummer 0900-MEGABITE.Je sollicitatie stuur je per e-mail naar averwoerd@megabite.nl, met als onderwerp "Sollicitatie".