+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Vacature Webdesigner

De functie:
Voor onze Webdesign-afdeling zijn we op zoek naar een gedreven nieuwe collega met ervaring met Adobe Dreamweaver en Adobe Photoshop, welke samen met ons wilt werken aan het bouwen van PHP websites voor onze klanten.
Samen met de project manager ga je voor het perfecte ontwerp voor de klant, waarin je geheel zelfstandig de bouw realiseert van de website. Hierbij heb je rechtstreeks contact met de klant. De websites maak je geschikt voor de bekende browsers als Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari en iPad/iPhone.

Omdat wij werken in een klein hecht team, zul je bij drukte op onze ICT-afdeling  daar ook bijspringen om te assisteren. Werkzaamheden op dit gebied zijn Windows Server en Windows Clients georiënteerd.

Het profiel:
Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling, waarbij je je niet snel uit het veld laat slaan. Je werkt vanuit ons kantoor in Soest. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding webdesign en vormgeving of een afgeronde relevante technische opleiding. Je hebt gedegen kennis van HTML, PHP en CSS en weet jQuery toe te passen. Enige werkervaring in onze branche is een pré, maar niet noodzakelijk.

Het aanbod:
Werken bij Mega Bite geeft je de ruimte jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen verantwoordelijkheid, inbreng en een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht en gewaardeerd. Je krijgt de kans met eigen ideeën direct een belangrijke bijdrage te leveren aan de groeisdoelstelling van ons bedrijf.
We kennen zeker geen Amerikaanse up-or-out cultuur en je wordt niet afgerekend op het behalen van je targets. We zijn een hecht bedrijf en werken in een intensief teamverband.

Type contract:
Vast dienstverband, 16 - 40 uur (in overleg)

De procedure:
Voor nadere informatie kun je je richten tot Arnold Verwoerd,  bereikbaar op telefoonnummer 0900-MEGABITE. Je sollicitatie stuur je per e-mail naar averwoerd@megabite.nl, met als onderwerp "Sollicitatie".