+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Polycom

Polycom - de onbetwiste marktleider in conferencing, VoIP en Unified Communications
SIP - veelzijdige communicatie via één protocol
Telefonie, vergaderen, beeldcommunicatie en zelfs de deur openen via SIP-communication.

Zowel met videoconferentie als met audioconferentie voert Polycom de markt aan. Meest bekend van Polycom is de 'driepoot', de conferentietelefoon waarmee iedereen luid en duidelijk verstaanbaar is. De techniek waarmee Polycom zo populair is geworden (de geluidskwaliteit), is een integraal onderdeel van de SIP handsets waarmee Polycom zich eveneens manifesteert als leverancier van topkwaliteit voor VoIP & SIP-telefonie.


Videoconferentie met Polycomてョ
Eenvoudig vergaderen, zonder aanwezig te zijn. Vaker met collega's en leveranciers in contact, zonder daarvoor extra te reizen. Beeld (high definition) en geluid is zo realistisch, dat men het gevoel heeft 'op afstand live aanwezig te zijn, slechts door een scherm gescheiden'. Dat is telepresence. Videoconferentie vanaf 1.999,- excl. BTW. Slechts een Internetverbinding nodig.てョ


てョAudioconferentie met Polycomてョ
De bekende 'driepoot' van Polycom is een bekend symbool op iedere conferentietafel. De populariteit is vooral te danken aan de sublieme geluidskwaliteit. Gesprekken, ongeacht het aantal deelnemers, worden duidelijk en helder, iedereen is goed verstaanbaar. Conferentietelefoons zijn beschikbaar vanaf € 333,- excl. BTW. Zowel analoog als IP varianten beschikbaar.


てョUnified Communications met Polycomてョ
Met unified communications kan men overal werken, waar men ook wil. Projectteams vinden elkaar snel en kunnen direct met elkaar in contact komen. Met Polycom hoeft men geen concessies te doen aan geluid. Ook niet aan beeld. Het Unified Communications portfolio van Polycom voorziet in audio input/output devices voor Microsoft OCS, Cisco, Avaya, IBM, Lotus Sametime ... Unified Communications handsets vanaf € 108,- excl. BTW. Ook met toevoeging van video (zoals met de Polycom CX5000, voormalig Microsoft RoundTable).

VoIP Telefonie met Polycomてョ
De meest veelzijdige IP telefoons voor VoIP telefonie op basis van het SIP-protocol (standaard voor open source telefonie). Telefonie wordt gemakkelijk en kwalitatief zeer goed met Polycom. De sublieme geluidskwaliteit van de audioconferentietoestellen zit ook in de IP-phones. VoIP telefoons zijn beschikbaar vanaf € 99,- excl. BTW. Ook voor conferentie en met de toevoeging van beeld (Business Media Phone).