+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Webdesign

Op het gebied van webdesign weet Mega Bite zich al jaren te onderscheiden door het meedenken met de klant. Samen met de klant zoeken we eerst naar antwoorden op vragen als: “Wat is het doel van de website?” en “Wat is de toegevoegde waarde ervan?”

Hierdoor is het voor ons mogelijk om een website te bouwen, die geheel voldoet aan de wensen van de klant. De ene website wordt gebouwd om alleen informatie uit te geven over producten of diensten, terwijl andere sites een geheel dynamische vormgeving dienen te krijgen, met bijvoorbeeld een webshop, reserveringen of een compleet koppelbaar systeem voor datingsites of uitzendbureaus.

Na een uitvoerig gesprek met u, ontwerpen wij meerdere grafische layout-concepten, waarvanuit u een keuze kunt maken. U heeft daarbij alle mogelijkheden uw wensen in de lay-out op te laten nemen. Vanuit het concept wordt het grafisch ontwerp gemaakt die tot in de details is uitgewerkt. Vanuit deze solide basis wordt de website gebouwd.

Offerte
U heeft de keuze om onze diensten op regiebasis of op aanneemsom van ons af te nemen. In  beide gevallen maken wij gebruik van een overzichtelijk organigram, zodat u precies ziet hoe uw website is opgebouwd én hoe onze factuur is opgesteld. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Als u meer informatie over onze oplossingen voor hosting wilt weten, raadpleeg de pagina [Webhosting]