+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Ziggo internet plusU kent het wel, dat grote bestand moet met spoed naar die belangrijke klant maar de internetverbinding is weer eens te traag. Of u wilt ’s avonds nog wat werk afmaken, maar uw documenten zijn niet online beschikbaar vanuit huis. Ziggo Zakelijk begrijpt dat u als ondernemer moet kunnen rekenen op uw internetverbinding. En het moet niet alleen snel zijn, maar ook zekerheid bieden. Daarom is er nu Internet Plus, dat is supersnel internet met maximale bandbreedte voor u als ondernemer. En 5 vaste IP adressen.
 
Meer snelheid voor scherpe prijs
Volgens iPing is internet via de kabel ruim 5x sneller dan internet via ADSL. Dus, altijd sneller up- en downloaden, pure tijdwinst. Supersnel informatie en documenten uitwisselen met collega’s, klanten en leveranciers.

Betrouwbaar en professioneel
Er zijn duidelijke afspraken over kwaliteit, garantie, veiligheid en service. Deze afspraken zijn contractueel vastgelegd in een SLA. Professionele ondersteuning door de zakelijke klantenservice.

Als beste internetprovider getest!
Gebruikers van tweakers.net hebben Ziggo als de beste internetprovider van 2010 uitgeroepen. Met ruim 26% van stemmen blijven concurrenten als KPN (6,4%) en Tele2 (3,9%) ver achter.

Thuis werken, veilig en gemakkelijk met VPN
Snel en veilig toegang tot uw eigen netwerk, waar u ook werkt. VPN zorgt dat u uw netwerk tussen panden, werkplekken thuis verbindt met behoud van de bestaande beveiligde verbinding.

Maximale bandbreedte
Zware PowerPoint presentaties versturen is zo gedaan en een video conference organiseert u probleemloos.

Makkelijk overstappen
Overstappen is eenvoudig en zonder risico. Uw huidige internetverbinding zegt u pas op als uw Internet Plus verbinding werkt. Zo garanderen wij u dat u geen minuut offline bent.

Internet ZZ1

Internet ZZ2

Internet ZZ3

Download 30 Mbit/s

Download 40 Mbit/s 

Download 60 Mbit/s 

Upload 4 Mbit/s

Upload 8 Mbit/s 

Upload 10 Mbit/s 

Geen datalimiet

Geen datalimiet 

Geen datalimiet 

 

Ook overstappen naar Ziggo internet plus?
Wilt u ook weten of Ziggo op uw locatie beschikbaar is? Neem contact op met onze Sales afdeling via 0900 - megabite (634224) of mail naar info@megabite.nl. Wij bespreken graag met u alle mogelijkjheden en voordelen.