+31 35 711 0876 Support Center   Remote Help

Wachtwoordendienst 1Password komt met familiepakket

Posted op: Woensdag 17 februari 2016


Wachtwoordendienst 1Password laat met een nieuw pakket families zowel de app als een gezamenlijke wachtwoord-kluis delen.

Het nieuwe 1Password Families is gebaseerd op 1Password Teams, de zakelijke tak van de app, meldt ontwikkelaar AgileBits.Waar Teams gedeelde wachtwoordkluizen voor bedrijven van allerlei formaten biedt, is 1Password Families voor gezinnen tot vijf personen, en goedkoper dan 1Password Teams.

Zakelijke gebruikers betalen 5 dollar per gebruiker per maand, maar 1Password Families kost 5 dollar per maand in totaal. Daarvoor kunnen gezinnen 1Password op zoveel apparaten installeren als ze willen, zowel Android als iOS, Mac en Windows, een losse licentie is daarbij niet nodig. Een gedeelde kluis is ook in de browser beschikbaar.

Naast een eigen kluis met wachtwoorden en andere persoonlijke zaken, is er ook een gedeelde kluis. Daar kunnen wachtwoorden zoals die van een draadloos netwerk of gezamenlijke accounts worden gedeeld.

Gebruikers kunnen dergelijke wachtwoorden ook aan hun eigen kluis toevoegen, en vice versa. Gezinnen of groepen groter dan vijf personen betalen voor elke extra persoon 1 dollar.


Bron: Nu.nl
Terug naar het nieuws overzicht